Την Κυριακή καταψηφίζουμε ξανά τους συνδυασμούς των εκπροσώπων του διπολισμού

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ζακύνθου χαιρετίζει και ευχαριστεί όλους τους ψηφοφόρους, τους συνεργαζόμενους και τους φίλους που με τα ψηφοδέλτιά της επέλεξαν να αντισταθούν στις μυλόπετρες της χρεοκοπημένης αντιλαϊκής πολιτικής διαχείρισης των τοπικών συνδυασμών, των εκβιασμών και των κάθε είδους διλημμάτων και αποκλεισμών.

 Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, αλλά και τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στην Λαϊκή Συσπείρωση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ζακύνθου από καλύτερη θέση θα αξιοποιήσει τους τρεις εκλεγμένους αγωνιστές συμβούλους για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και οι οποίοι θα αποτελέσουν συνεπές και μαχητικό στήριγμα για τους εργαζόμενους και τη νεολαία.  Θα αναδείξουν τα λαϊκά προβλήματα και θα προτάξουν τις παρεμβάσεις που θα αφορούν αποκλειστικά  τις ανάγκες του λαού  και όχι των συμφερόντων που λυμαίνονται ή έχουν βάλει στο μάτι το νησί μας.

Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση αφού είναι παρόντα τα ευρωενωσιακά μνημόνια διαρκείας, οι ευρωενωσιακές αντιλαϊκές δεσμεύσεις, οι συνεχείς έλεγχοι και οι στόχοι της ανάκαμψης του κεφαλαίου, που οδηγούν σε μεγαλύτερη χρεοκοπία το λαό. Αυτή τη στρατηγική έχουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ καθώς και οι συνδυασμοί τους στο Δήμο Ζακύνθου.

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική και τις μεθοδεύσεις και στον δεύτερο γύρο των εκλογών, όπως ακριβώς κάναμε και στον πρώτο γύρο.

Καταψηφίζουμε ξανά τους συνδυασμούς των εκπροσώπων του διπολισμού (Αρετάκη – Αρμένη), ψηφίζοντας λευκό ή άκυρο. Δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντι τους, από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης σε αντιλαϊκές επιλογές τους, δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.

Πρώτα οι ανάγκες του Λαού.