Άρθρο- Κάλεσμα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Διονύση Κόμη

Ζακυνθινοί Ζακυνθινές 

Άνθρωποι του μόχθου, της εργατολαϊκής οικογένειας, τούτες τις μέρες θα σας επισκεφτούν πολλοί κ διάφοροι για να Σε "ενημερώσουν"...

Ρώτησέ τούς 9x50=450 υποψήφιους για τον Δήμο:
-που ήταν 5 χρόνια για τα ζητήματα που σας βασάνιζαν πχ για τα σκουπίδια, για τσι φωτιές, για τσι πλημμύρες, για τότε που ερχόταν η ΔΕΗ και Σας έκοβε το ρεύμα, που ήταν όταν πηγαίνατε για μπάνιο κ σας λούζανε τα βοθρολύματα απ΄τα ξενοδοχεία κ τα ημερόπλοια,

Φίλε μου ρώτησε τους: που ήταν όταν πήγαινες το παιδί σου στο βρεφονηπιακό σταθμό κ Σου λέγανε δεν χωράει, που ήταν κ τι έκαναν για το ξεχαρβάλωμα των παιδικών χαρών των αθλητικών χώρων, που ήταν να διαμαρτυρηθούν για τσι λούμπες που κάνουν απροσπέλαστους τους δρόμους του νησιού μας, που ήταν κ που είναι όταν oι μεγαλοξενοδόχοι κλπ μεγάλη εργοδοσία σε εκβίαζαν κ σε εκβιάζουν να δουλεύεις κάτω απ΄τα "νόμιμα" κλέβοντας τον ιδρώτα Σου, που ήταν όταν πέθαιναν κ πεθαίνουν οι συμπολίτες μας απ΄τις εγκληματικές ελλείψεις του Νοσοκομείου μας, που ήταν όταν χρειαζόσουν ασθενοφόρο και σου λένε πάρε τα ιδιωτικά, που ήταν κ που είναι όταν καθημερινά τόσα χρόνια Σου έχουν κάνει τη Ζωή μαρτύριο ?

Σε όλα Αυτά κ άλλα τόσα.. θα βρεις την πηγή των προβλημάτων Σου - μας, στις ακολουθούμενες πολιτικές που έχουν συναποφασίσει οι κυβερνήσεις μας, που με την δική Σου ανοχή ή συγκατάθεση στη Ευρωπαϊκή Ένωση, ήθελαν κ θέλουν τα πάντα να είναι εμπόρευμα κ σαν εμπόρευμα τα εκχωρούν στο μεγάλο κεφάλαιο να κονομάει.

Στυλοβάτη τους τοπικά, έχουν τους 8χ50 ανεξάρτητους από Σένα κ τα προβλήματά Σου υποψήφιους των: Γάσπαρου, Αρμένη, Αγαλιανoύ, Αρετάκη, Λιβέρη, Κασιμάτη, Πάστρα, Κινέζου..
και 1χ50 ενάντιά τους, δίπλα Σου, ενάντια στη βάρβαρη πολιτική τους, που μέσα απ΄τα ταξικά σωματεία του νησιού με το εργατικό κέντρο ζακύνθου μπροστάρη κάναμε κ κάνουμε ότι μπορούμε για να σταθείς στα πόδια σου, κάναμε και Συνεχίζουμε κ Σε καλούμε κ Σένα την επόμενη μέρα των εκλογών να έρθεις κοντά μας να τους βάλουμε εμπόδια στην ασκούμενη βάρβαρη αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική τους.

Μην τους Δώσεις Ξανά την επιβεβαίωση της μαύρης πολιτικής Τους, με την Ψήφο Σου, ρίξε τους ότι σου προξένησαν στη Ζωή Σου, Φούμο...
Ψήφισε Κόκκινο Παντού, Έλα κοντά να Γίνουμε οι πολλοί που θα μπορούμε να επιβάλλουμε τα Δίκια μας στους λίγους κ εκλεκτούς του σημερινού αντιλαϊκού συστήματός τους.


Κόμης Διονύσης υποψήφιος Δ.Σ. της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Ζάκυνθο 
Αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζακύνθου.