ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΛΑΔΗ – ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΟΚΛΑ.


Όλες οι εκλογές στις 26 Μαΐου έχουν πολύ μεγάλη πολιτική σημασία συνολικά για την κοινωνία αλλά και για κάθε Περιφέρεια, Δήμο και χωριό ξεχωριστά.
Σε όλες τις κάλπες πρέπει να βγουν ενισχυμένες οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης γιατί αποτελούν την εγγύηση και τη συνέχεια στην πάλη του λαού για τη βελτίωση και λύση των καθημερινών προβλημάτων του.
Ταυτόχρονα με την ενίσχυση του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή θα δυναμώσει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.



Σε αυτό το κάλεσμα, απευθύνομαι συγκεκριμένα στους νέους και σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στο νησί. Με το σύνολο των ανθρώπων που είναι σήμερα αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν στα Δ.Σ. των ομάδων, με τους αθλητές, τους διαιτητές, τους προπονητές, έχουμε συναντηθεί και συνεργαστεί για τα θέματα του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι τα προβλήματα και οι ανάγκες για τη συνέχιση και ύπαρξη του ζακυνθινού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ζητούν άμεσες λύσεις.

Ζήσαμε και ζούμε τη μεγάλη αδιαφορία των αρμόδιων φορέων (ΔΗΜΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,ΚΡΑΤΟΥΣ). Καμία βοήθεια στα αθλητικά σωματεία, καμία συντήρηση στα υπάρχοντα γήπεδα κι εγκαταστάσεις, κανένα καινούριο έργο παρά τις ανάγκες που υπάρχουν.

-Άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το γήπεδο των Αμπελοκήπων, εφόσον δηλώνουν Δήμος και Περιφέρεια ότι είναι όλα έτοιμα ώστε να ξεκινήσει το έργο.
- Να γίνει προγραμματισμός για την επαναλειτουργία του Ενωσιακού γηπέδου.
- Να δοθούν άμεσες λύσεις στα υπάρχοντα γήπεδα. 
- Να υπάρξει προγραμματισμός μέσα στη θητεία αυτής της δημοτικής αρχής, να προχωρήσουν έργα στα γήπεδα  Ρομιρίου, Γερακαρίων, Βανάτου  και Αθλητικού κέντρου Φιολίτι-Λαγκαδάκια. 
- Να δίνεται κάθε χρόνο οικονομική βοήθεια στα σωματεία.
- Να στηριχθούν με βάση τις ανάγκες τους οι ακαδημίες των ομάδων.

Παρόμοιο ενδιαφέρον και προγραμματισμό πρέπει να δείξει η Δημοτική αρχή και στα υπόλοιπα αθλήματα και φορείς τους, διότι κι εδώ οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες, καθώς μεγάλο μέρος των νέων και του κόσμου συμμετέχει και ασχολείται με αυτά. Πρώτος στόχος εδώ θα πρέπει να είναι η κατασκευή κολυμβητηρίου.


ΚΛΑΔΗΣ Ν. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  
 ΖΑΚΥΝΘΟΣ 20-05-2019