ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 18:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ π. ΝΟΜΑΡΧΙΑ



Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποτελούν ένα ακόμη προδιαγεγραμμένο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού. Το κράτος του Ισραήλ και η ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου με τη μορφή κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» συνεχίζει τις σφαγές των προηγούμενων χρόνων, χτυπάει με τη στρατιωτική του μηχανή τον λαό, τους αμάχους, τα παιδιά, με χιλιάδες νεκρούς.


Επιβάλλει καθολικό αποκλεισμό στερώντας τους κατοίκους από νερό, τρόφιμα, φάρμακα, ιατρικά εφόδια και ηλεκτρικό ρεύμα, προετοιμάζει χερσαία επέμβαση και γενοκτονία.
 

Τώρα! Απαιτείται να καταδικαστεί η βαρβαρότητα των κατοχικών δυνάμεων και να εκφραστεί μαζικά η λαϊκή αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

 
Καταγγέλλουμε επίσης τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, στάση στήριξης της Ισραηλινής κατοχής και που μαζί με ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ μας μπλέκουν όλο και πιο πολύ στα παιχνίδια του ΝΑΤΟ και των Ισραηλινών, στέλνοντας τη φρεγάτα «Ψαρά» , για να συνδράμει στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Ο Παλαιστινιακός λαός έχει δικαίωμα  αντισταθεί στην ισραηλινή βαρβαρότητα, έχει δικαίωμα να καθορίζει μόνος του την πορεία του. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

  • Να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή.
  •  Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά» από τη Μέση Ανατολή.
  •  Να σταματήσει η συμφωνία με το Ισραήλ και η ΝΑΤΟική εκπαίδευση  πιλότων στο αεροδρόμιο της Μεσσήνης.
  • Τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.
  • Το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.
  • Την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΗ π. ΝΟΜΑΡΧΙΑ


Δυναμώνουμε τον αγώνα μαζί με τους λαούς όλου του κόσμου, καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς να στηρίξουμε αποφασιστικά τον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Ελευθερία!

Από τη Διοίκηση