ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ



Είναι σημαντικό γεγονός η “Πρωτοβουλία Στήριξης” του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ζακύνθου όπου υπογράφουν ανοιχτά δεκάδες συμπολίτες  μας  τους οποίους και καλωσορίζουμε στον αγώνα μας.


Τις τελευταίες  μέρες το κλίμα υπέρ των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης τόσο στο Δήμο όσο και στην Περιφέρεια είναι σαφώς εντυπωσιακό .
Χιλιάδες κόσμου ανώνυμοι  και επώνυμοι στηρίζουν ανοιχτά τα ψηφοδέλτια μας! 


  Η στήριξη όλου αυτού  του κόσμου, μπορεί να συμβάλλει στη νικηφόρα πορεία μας. Μια πορεία που έρχεται σε σύγκρουση με όλες τις κυβερνητικές πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί όπως σε θέματα υποχρηματοδότησης , απαγόρευση προσλήψεων στους ΟΤΑ , ομηρεία εργαζομένων , ιδιωτικοποιήσεις  αλλά κι όλων των τοπικών αρχών που διοίκησαν μέχρι σήμερα το Δήμο και τη περιφέρεια Ιονίων Νήσων υπηρετώντας μια εχθρική πολιτική για το λαό, την εγκληματική πολιτική του κέρδους των λίγων.


Καλούμε στην κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 20:30 στην πλατεία Αγίου Μάρκου, με ομιλητές την Αλεξάνδρα Μπαλού υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και Γιώργο Κωνσταντίνου υποψήφιο Δήμαρχο Ζακύνθου.  

 

Όλοι στη μάχη , λίγα 24ωρα πριν την κάλπη να γίνει η νύχτα μέρα!
  

  Πάμε δυνατά με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και με σημαντική άνοδο στη περιφέρεια Ιονίων Νήσων.