Δελτίο τύπου για το αποτέλεσμα των Εκλογών

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχαριστούμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που έκαναν το σημαντικό βήμα και ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια.
 

Μας δημιουργείται αισιοδοξία γιατί ένα ρεύμα αμφισβήτησης σταθερό δυναμώνει απέναντι στην κυρίαρχη πολιτική.
Σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2019, διπλασιάσαμε ψήφους και ποσοστά σε Δήμο και είχαμε σημαντική άνοδο στην Περιφέρεια, που κατακτήσαμε και την τρίτη θέση στην Ζάκυνθο.


Ήταν συνειδητή επιλογή των άλλων κομμάτων και παρατάξεων η πολιτική αντιπαράθεση να μείνει χαμηλά ώστε να μην αναδειχθούν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν, για να μην γίνουν κριτήριο ψήφου για το λαό.
Σε αυτές τις εκλογές συγκρούστηκαν  δύο πολιτικές, αυτή που προτάσσει τις ανάγκες του λαού και  η άλλη η οποία προτάσσει τα συμφέροντα των λίγων.
 

Συνεχίζουμε την αντιπαράθεση μας με την πολιτική που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των λίγων και συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε ψηφίζοντας στις 15 Οκτώβρη Άκυρο, Λευκό. 

 
Οι εκλεγμένοι μας δημοτικοί σύμβουλοι, ο περιφερειακός μας σύμβουλος, οι πρόεδροι και οι τοπικοί σύμβουλοι που εκλέξαμε, παρά τον άθλιο καλπονοθευτικό νόμο του Βορίδη και της κυβέρνησης της Ν.Δ., θα είμαστε η δύναμη αντίστασης οι οποίοι θα παλέψουμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για τις ανάγκες του λαού μας και θα βάλουμε εμπόδια  σε αυτή την πολιτική.


Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας για να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα, τη μαζικότητα του εργατικού - λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα από την κυβέρνηση της ΝΔ και από τη συναίνεση που παρέχουν τα άλλα αστικά κόμματα, αλλά και από τις αντιλαϊκές τοπικές διοικήσεις σε Δήμους και Περιφέρειες.