ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ


«Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ  να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. Παράφραση παροιμίας που χρησιμοποιεί  ο σοφός λαός. Η ατάκα αυτή λέγεται για όσους, θέλοντας να δείξουν ότι είναι έξυπνοι και καπάτσοι, ξεσκεπάζουν από μόνοι τους, άθελα τους, τις μπαγαποντιές που έχουν κάνει».

 

Εμφανίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ζάκυνθο (που δεν είναι φυγόπονοι)  και κούνησε και το δάκτυλο! αφού, τάχα μου, άφησε ελεύθερους τους ψηφοφόρους του, να ψηφίσουν κατά συνείδηση στις δημοτικές εκλογές.

Μέχρι σήμερα δεν πρόσεξε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τους εκλεκτούς του βουλευτή Ακτύπη να πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια Στασινόπουλου, Τσουρουνάκη και Αρετάκη και δεν το σχολίασε!

Δεν συνάντησαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που  μπήκαν ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του  κ. Τσουρουνάκη, την κα Χριστίνα Τετράδη στέλεχος της ΝΔ και τον πρώην υπουργό της ΝΔ κ. Λιάσκο στις συγκεντρώσεις του ψηφοδελτίου στην πλατεία Σολωμού και στην Αθήνα τουλάχιστον;;

Φυσικά στο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου δεν «ξέρουν» για τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Ν.Δ. στον κ. Τσουρουνακη και στον κ. Στασινόπουλο.

Δεν «ξέρουν», για το ξενοδοχειακό κεφάλαιο που στηρίζει και τα δύο ψηφοδέλτια, άλλωστε "η σύγχρονη αριστερά" δεν δαιμονοποιεί την λέξη κεφάλαιο (τάδε έφη Κασελάκης πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ).

Μάλιστα, ήταν τόση η πρεμούρα να βγάλουν ανακοίνωση για τον ανεξάρτητο που ξέχασαν να μας πουν και το όνομά του και μπερδευτήκαμε γιατί είναι όλοι ανεξάρτητοι!!!

Αλλά δεν μας είπαν τί να κάνουμε και στην περιφέρεια; Εκεί δεν έχει φυγόπονους;; Εκεί λοιπόν βγήκε ο κ. Γαλιατσάτος της ΑΝΑΣΑ και είπε κανέναν από τους δύο!! Ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου τι λέει; Μήπως να ψηφίσουμε και εκεί τον ανεξάρτητο Τρεπεκλή για να «φύγει» ο Μητσοτάκης;;

Στις εκλογές αυτές συγκρούστηκαν δύο πολιτικές:

Αυτή που παλεύει για τα συμφέροντα των πολλών και εκφράστηκε πανελλαδικά από τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης

και αυτή που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο των μεγαλοξενοδόχων, της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και των κομμάτων της σοσιαλδημοκρατίας ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που τους κάνουν τις πλάτες.

Για αυτό και αυτή την Κυριακή τους γυρνάμε την πλάτη!

ΑΚΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ και στις δύο κάλπες.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ,

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ