Η Λαϊκή Συσπείρωση Ζακύνθου καταγγέλλει ως απαράδεκτη την πρόταση της δημοτικής αρχής του κ. Στασινόπουλου

 


Η Λαϊκή Συσπείρωση Ζακύνθου καταγγέλλει ως απαράδεκτη την πρόταση της δημοτικής αρχής του κ. Στασινόπουλου, η οποία υπερψηφίστηκε, να προτείνουν δηλαδή για τη νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΖ ως μέλος τον Σύλλογο Ξενοδόχων της δημοτικής ενότητας Αρκαδίων.

Αντί να επιλέξει έναν επιστημονικό φορέα για την ενίσχυση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΖ, όπως το ΤΕΕ, το Σύλλογο Υδραυλικών ή ακόμα και το ΤΕΙ Περιβάλλοντος, επιλέγεται ο εκπρόσωπος των ξενοδόχων!

Η επιλογή του Συλλόγου των Ξενοδόχων κρίνεται απαράδεκτη, γιατί θα προωθούνται  προτεραιότητες που εξυπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα τους, αντί να εξασφαλίζεται αντικειμενική επιστημονική γνώμη για τη διαχείριση των υδάτων και της αποχέτευσης .

Ως Λαϊκή Συσπείρωση, από την αρχή της εκλογής της νέας δημοτικής αρχής, είχαμε εκφράσει την άποψη ότι η δημοτική αρχή θα υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοξενοδόχων, αντί να εκπροσωπεί τον ζακυνθινό λαό

Καλούμε τον ζακυνθινό λαό να είναι σε  εγρήγορση  και να μην επιτρέψει στη δημοτική αρχή να προωθήσει την αντιλαϊκή της πολιτική. Η δημοτική αρχή πρέπει να ανακαλέσει αυτήν την απαράδεκτη απόφαση!

Τέλος, ως Λαϊκή Συσπείρωση, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε κάθε αντιλαϊκή απόφαση της δημοτικής αρχής και να αναδεικνύουμε  τα προβλήματα του ζακυνθινού  λαού.