Συνέντευξη του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργου Κωνσταντίνου στον REAL FM


 Άκρως επικίνδυνη χαρακτήρισε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη της Ζακύνθου με την εισροή πετρελαίου στο δίκτυο ύδρευσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζακύνθου και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, μιλώντας στο «Real Fm» και τον Ν. Μπογιόπουλο.

Σημείωσε ότι πρόκειται για ένα απαρχαιωμένο δίκτυο, οι κάτοικοι συλλέγουν το νερό σε ντεπόζιτα, ενώ αναφέρθηκε και στην απαξίωση της ΔΕΥΑ Ζακύνθου, καθώς δεν υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό, ενώ «δεν δίνουν ούτε ευρώ για ζητήματα υποδομής».

Ο Γ. Κωνσταντίνου έκανε λόγο για ολιγωρία της δημοτικής αρχής απέναντι σε αυτή την κατάσταση, ενώ υπογράμμισε ότι η κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης δεν διευκρινίζει τι ακριβώς θα γίνει, καθώς «δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, δεν υπάρχει τίποτα».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» τόνισε, ζητά άμεσα να επιταχθούν οι ιδιωτικές υδροφόρες του νησιού και να δοθεί δωρεάν πόσιμο νερό στο λαό, να καταγραφεί και να αντικατασταθεί ό,τι ζημιά έχει γίνει. Ακόμα ζητά την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης.