ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 


Καταγγέλλουμε ως πολιτικά στοχευμένο και πολιτικά ανήθικο το απαράδεκτο γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή δεν βάζει θέματα ημερήσιας διάταξης  προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο που φέρνει η Λαϊκή Συσπείρωση.


Θέματα που απασχολούν εκατοντάδες κατοίκους της Ζακύνθου  όπως οι αποζημιώσεις σε ντεπόζιτα και οικιακές συσκευές μετά το περιστατικό εισροής πετρελαίου στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης αλλά και το ζήτημα της αποκατάστασης της στέγης του κλειστού σχολείου γυμναστηρίου όπως και το γήπεδο στίβου που γυμνάζεται η ΑΓΕΖ με αποτέλεσμα εκατοντάδες παιδιά να ην μπορούν να αθληθούν με σωστές συνθήκες .


Η Λαϊκή  Συσπείρωση κατέθεσε έγκαιρα, από τις  05/02 ,  θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αποζημίωση των κατοίκων από τη εισροή πετρελαίου αλλά και για την αποκατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων , μάλιστα στάλθηκε και δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ.
     Η Δημοτική Αρχή της ΝΔ επιλέγει να αποσιωπά τα θέματα αυτά  από  το Δημοτικό Συμβούλιο και αρνείται να τα φέρει προς συζήτηση.  Αντίθετα επιλέγει να κάνει κλειστές συναντήσεις με το βουλευτή της ΝΔ  κο  Ακτύπη. 


Με αυτό το τρόπο σημαντικά θέματα που απασχολούν εκατοντάδες συμπολίτες μας δεν συζητούνται ανοιχτά στο Δημοτικό Συμβούλιο.
 Τους επισημαίνουμε να μην εφησυχάζουν εξαιτίας της μεγάλης πλειοψηφίας εδρών  που τους χάρισε ο νόμος της ΝΔ στο Δήμο.


Η Λαϊκή Συσπείρωση μέσω των εκλεγμένων της τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα τοπικά συμβούλια  θα πρωτοστατήσει για να αναδεικνύει θέματα υπέρ των συμφερόντων των πολλών μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 Ζάκυνθος 24/02/2024